Eerste Kruisdiep Westzijde 30

7831 CA Nieuw-Weerdinge

0591-521300

Bij spoed toets 1

Verbouwing praktijk

Vanaf januari 2022 wordt de huisartsenpraktijk verbouwd. Daarom zullen alle spreekuren tijdelijk elders plaatsvinden. De verwachting is dat wij na de zomer 2022 onze intrek kunnen nemen in het vernieuwde pand.

Wat betekent dit voor u?

Andere locaties:
Vanaf 22 december 2021 wordt de huisartsenpraktijk verdeeld over 2 locaties. Er zullen zowel spreekuren in de tijdelijke locatie naast de huisartsenpraktijk worden gehouden als ook in ‘MFC de Badde’.
Als u via uw patiëntportaal een afspraak maakt staan de verschillende locaties benoemd en kunt u hier uw keuze in maken. Indien u telefonisch een afspraak maakt voor het spreekuur, wordt u de locatie aan de telefoon medegedeeld.

Beide locaties beschikken over een wachtkamer. De toegang tot ‘MFC de Badde’ is via de hoofdingang. De tijdelijke locatie naast de huisartsenpraktijk is echter niet rolstoeltoegankelijk. Indien u rolstoel gebonden bent, dient u een afspraak te maken voor het spreekuur welke wordt gehouden in ‘MFC de Badde’.

Geen balie:
Vanaf 22 december 2021 zal de balie gaan verdwijnen en werken wij enkel nog op afspraak. Dit geldt ook voor het afgeven van materialen zoals urines. Op deze manier kunnen wij u beter van dienst zijn en hebben we op het moment van uw afspraak volle aandacht voor u als patiënt. Dit past bij onze toekomstvisie op de huisartsenzorg en sluit momenteel goed aan bij de huidige praktijkvoering rondom het coronavirus.

De openingstijden blijven hetzelfde (08.00uur – 17.00uur).

We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen via de website. We kijken vol vertrouwen naar de periode die komen gaat en zien er naar uit om u na de zomer van 2022 in het vernieuwde pand te begroeten.

Wij danken u voor uw begrip.

Team huisartsenpraktijk Nieuw-Weerdinge, Noorderdokters.

Translate »

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Skip to content