Eerste Kruisdiep Westzijde 30

7831 CA Nieuw-Weerdinge

0591-521300

Bij spoed toets 1

Spreekuren

Spreekuren

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Er zijn spreekuren bij de huisarts, dokter Zandwijk dokter de Vijlder, waarnemend huisarts dokter Benus en de Verpleegkundige Specialist dhr. Bleuming. Verder zijn er spreekuren bij de assistentes en de praktijkverpleegkundigen.

Een afspraak maakt u via onze website huisartsen-nieuwweerdinge.nl
U kunt via de webapp een gewone afspraak maken bij de huisarts of verpleegkundig specialist van uw keuze. Telefonisch een afspraak maken is voorlopig ook nog mogelijk maar heeft niet de voorkeur.
De spreekuren van de huisarts zijn van 08.00-12.00 uur. Wij vragen u de reden van uw  consult te noteren bij de aanvraag via de webapp. Door bij het maken van de afspraak de reden van uw komst door te geven, kan de huisarts zich zo nodig voorbereiden.

Afzeggen

Bel de praktijkassistente tijdig als een gemaakte afspraak niet door kan gaan. Iemand anders kan dan op dat tijdstip komen. Een zelf gemaakte afspraak via het portaal kunt u via uw portaal ook verwijderen.

 

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling namelijk beter.

U kunt een terugbelverzoek doen aan de assistente. Dit is bedoeld voor uitslagen of overleg, of het inplannen van een afspraak. Tevens kunt u zonodig een terugbelverzoek doen aan de huisarts voor medische zaken.

U krijgt dan een tijdstip dat u wordt teruggebeld.

Er zijn een aantal spreekuren voor specifieke groepen en aandoeningen
.
Het wrattenspreekuur nu op afspraak, dus graag een afspraak inplannen bij de assistente.

Hypertensie spreekuur wordt gedaan door de dokters-assistenten.
Diabetes en astma/COPD spreekuren worden gedaan door de Praktijkverpleegkundigen.

De huisartsen van Nieuw-Weerdinge zijn aangesloten bij de Huisartsenpost in Emmen (van de Centrale Huisartsendienst Drenthe). Deze bevindt zich bij het Leveste Scheper Ziekenhuis en heeft een eigen ingang en parkeerterrein.

Hier kunt u terecht voor spoedeisende vragen in de avonden en nachten, en in de weekenden.

Let wel : het gaat alleen om spoedeisende vragen, die niet tot de eerstvolgende werkdag wachten kunnen.
Telefoon nummer: 0900 112 0 112

U belt tegen lokaal tarief. U wordt te woord gestaan door speciaal getrainde assistenten, die in overleg met u een afspraak maken voor spreekuur of bezoek, of u een advies kunnen geven. Ze worden door de artsen hierbij ondersteund.

Op de huisartsenpost kunt u ook uw eigen arts tegen komen, overigens!

Bij spoedgevallen kiest u voor OPTIE 1 als u de praktijk belt.
U krijgt dan met voorrang en snel de assistente aan de lijn
U hoeft dan niet te wachten tot de assistente beschikbaar is.

BEL 112 BIJ EEN LEVENSBEDREIGENDE SITUATIE !
Bij verwondingen, ongevallen of spoedeisende klachten kunt u ook direct naar de praktijk komen. Als u dan even belt houdt de huisarts er rekening mee dat u komt.

Translate »

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Skip to content