Verbouwing praktijk

Verbouwing praktijk

Vanaf januari 2022 wordt de huisartsenpraktijk verbouwd. Daarom zullen alle spreekuren tijdelijk elders plaatsvinden. De verwachting is dat wij na de zomer 2022 onze intrek kunnen nemen in het vernieuwde pand.

Wat betekent dit voor u?

Andere locaties:
Vanaf 22 december 2021 wordt de huisartsenpraktijk verdeeld over 2 locaties. Er zullen zowel spreekuren in de tijdelijke locatie naast de huisartsenpraktijk worden gehouden als ook in ‘MFC de Badde’.
Als u via uw patiëntportaal een afspraak maakt staan de verschillende locaties benoemd en kunt u hier uw keuze in maken. Indien u telefonisch een afspraak maakt voor het spreekuur, wordt u de locatie aan de telefoon medegedeeld.

Beide locaties beschikken over een wachtkamer. De toegang tot ‘MFC de Badde’ is via de hoofdingang. De tijdelijke locatie naast de huisartsenpraktijk is echter niet rolstoeltoegankelijk. Indien u rolstoel gebonden bent, dient u een afspraak te maken voor het spreekuur welke wordt gehouden in ‘MFC de Badde’.

Geen balie:
Vanaf 22 december 2021 zal de balie gaan verdwijnen en werken wij enkel nog op afspraak. Dit geldt ook voor het afgeven van materialen zoals urines. Op deze manier kunnen wij u beter van dienst zijn en hebben we op het moment van uw afspraak volle aandacht voor u als patiënt. Dit past bij onze toekomstvisie op de huisartsenzorg en sluit momenteel goed aan bij de huidige praktijkvoering rondom het coronavirus.

De openingstijden blijven hetzelfde (08.00uur – 17.00uur).

We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen via de website. We kijken vol vertrouwen naar de periode die komen gaat en zien er naar uit om u na de zomer van 2022 in het vernieuwde pand te begroeten.

Wij danken u voor uw begrip.

Team huisartsenpraktijk Nieuw-Weerdinge, Noorderdokters.Translate »
Call Now Button